Brooklyn Hoppy Lager - Vahinko-ostos kannatti. (5/5)

 

Alkooholiton Brooklyn Special Effects Hoppy
Lagerit iloisenkirjavissa kostyymeissaan.

Asemasiirrossa eli heitossa oleva palomies asteli paikalliseen kauppamarkettiin ostelemaan evästä. Hänen silmämunansa havaitsivat hyllyssä lymyilevän alkoholittoman Brooklyn Special Effects Hoppy Lagerin. Sen alapuolella oli erittäin halpaa hintaa osoittava hintalappu. Heittomies päätti viedä pullot kotiinviemisinä ja tuliaisina, kun palaisi aamulla omalle asemalle. Kassalla selvisi, että likinäkö ilman linssejä oli tehnyt tehtävänsä. Pullojen alapuolella oleva hintalappu kuului jollekin muulle tuotteelle, mutta alkoholittomat Brooklynin Hoppy Lagerit olivat joka tapauksessa jo hankittu. Se, että tämä bisse on nyt Nollapistenollabissen käsittelyssä, on pienoinen vahinko. Kohta selviää, onko vahinko kohtalokas vai jotakin muuta.


Komea on ulkoinen olemus.

Pääsimme lopulta maistelemaan tuotetta. Fiilikset olivat jännittyneet, olivathan juomat viilentyneet aseman kaapissa jo välivapaiden ajan. Emme saaneet niitä vapaapäivien aikana mielestämme ja sanalla sanoen töihin tulo oli yhtä riemua. 

Kaadoimmekin juomat lasiin hyvissä ajoin heti puolen päivän jälkeen. Brooklynin Hoppy Lager esiintyi lasissa kirkkaana ja tummana, jopa hieman captainmorganmaisena. Olut vaahtosi kauniisti, pehmeästi ja vaaleana. Vaahto oli erinomainen ja se kesti lasissa pitkään. Tuoksu oli täyteläinen, aavistuksen karvas, ipamainenkin - ja totta kai: kutsuva. Se tuoksui aivan, kuten hyvän bissen kuuluukin. Pienen hetken laseja pyöritettyämme lähdimme vihdoin maistamaan tuotetta. Brooklynin Hoppy Lager ei hyökkää, vaan maistuu sopivan karvaalle. Heti ensihuikan jälkeen iski suru puseroon, koska kaupasta oli tullut napattua vain yksi pullo. Jälkimaku tarjoilee vielä mukavasti karvautta ja pitkään. Maistelijoiden mielestä oluesta ei puutu mitään. Maku oli tarpeeksi jämäkkä ja se pysyi suussa pitkään. Olut oli alusta loppuun asti täyteläinen ja maku parani loppua kohden. Brooklyn Special Effects Hoppy Lager menisi komeasti vahvemmastakin oluesta.

Lasimme tyhjenivät nopeasti ja jäljelle jäi kevyt mutta hyvänlaatuinen kaipaus. Olisimme haluneet toiset, ehkä kolmannetkin. 

Kyllä kelpaa, täydellistä!

Arvio: 5/5

Arvion luotettavuus: Arviota tulee pitää luotettavana, molemmat arvioitsijat kehuivat olutta ensisiemauksesta aina loppuvalutukseen asti. Kyseessä on NollapisteNollabissen ensimmäinen täydet pisteet nappaava olut.  Molempien maistelijoiden silmät suorastaan kirkastuivat, kun olut teki valloitustyötään makunystyröiden seassa.




Kommentit