Krombacher alkoholfrei Pilsner - Huikea vaahto! (2.5/5)

Krombacher alkoholfrei


Kun etiketissä lukee Krombacher alkoholfrei pilsner, tiedemme, että makumatka käy Saksanmaalle. Senkin tiedämme, että se ei ole ollenkaan huono lähtökohta, kun pöydälle asetetaan alkoholitonta olutta maisteltavaksi.

Lasissa alkoholiton Krombacher esiintyy takuuvarmoin elkein. Kun olutta tunnelmoi lasin läpi, se keikistelee vaaleankeltaisena ja kirkkaana.

Suurenmoinen, kuohkea vaahto.

Krombacherin upea vaahto kerääntyy oluen pinnalle vakuuttavasti. Se on suurenmoista ja kuohkeaa, josta voi jopa puraista palasen. Ja kun kerran siitä voi puraista palasen, teemme sen. Vaahdossa maistuu oluen aromit. Kuten sanottu, vaahto on jämäkänkiinteää, se pitää kuosinsa kuin vatkattu kerma. Muoto ei muutu, vaikka lasia kallistaa. Tämä olut kannattaa kokeilla jo pelkän vaahdon takia. Vaahto on asettuu selvään parhaimmistoon, joka NollaPisteNollaBissen testauksissa on nähty ja koettu.


Vaahtoa kelpaa ihailla toisenkin kerran.


Olut tuoksuu vaahdon läpi ujosti sille, mille sen kuuluukin. Maku on selkeä mutta hieman vähäpätöinen - blankko. Se ei puhuttele tai kerro itsestään mitään erikoista, mutta silti se kuitenkin toimii. Vaikka maku on hieman vetinen, ei siinä ole mitään, mikä haittaa. Sivumakuja ei tule, ei hyviä eikä huonoja. 

Jälkimakua saa odotella lasin loppupuolelle, siinä oluen tuntuma ujosti lisääntyy. Bissestä ei jäänyt fiilistä, että ei tekisi mieli ostaa toisellekin jalalle. Krombacher menee hyvien janojuomien kastiin. Ruokajuomanakin varmasti varsin toimiva. Paremmat pisteet se saisi saunan lauteilla juotuna.


Krombacherit edustusasuissaan.


Arvio: 2.5/5

Arvion luotettavuus: Arviota tulee pitää luotettavana. Molemmat testaajat antoivat yhtäläisiä kommentteja ja arvio tuli kuin yhdestä suusta. 



Kommentit