Lasso Zero - Ulkokuosi toimii, maku ei (1/5)

Lasso Zero, Belgiasta.

Belgialainen alkoholiton Lasso Zero -lagerolut laskeutuu testilaseihin lopulta ihan tyylikkäästi, Suomalainen interweb kertoo Lasso Zerosta, että olut on valmistettu perinteitä kunnioittaen, ja että sen maku on raikas , täyteläinen, hiukan makea ja kevyesti maltainen.

Nollapistenollabissen testilasissa olut näyttää komealta, tummahkolta ja ruskeahkolta mutta ei tumman ruskeahkolta. Se saa yllensä valkoisen kuohkean vaahdon, jota tulee paksulti ja se kestää  mukavahkosti. Lasso Zerossa on selvä olueksi tunnistettava tuoksu, mikä enteilee hyvää.


Lasso Zero laskeutui lasiin varsin
mukiin menevästi.

Ensisiemaus nostaa Lasso Zerosta esiin peltitölkkimäisen maun, ja valitettavasti ensiaistimus oli vain alkusoittoa belgialaisoluen tulevalle tarjonnalle. Nopeasti olut kertoo todellisen minänsä, jonka mausta on vaikea löytää hyvää sanottavaa. Maku on vetinen ja teennäinen sekä huonolla tavalla tunkkainen - se ei lähde oluen kaltaisesti liikkeelle, vaan jää pahasti telineisiin. Heti ensimmäisten kulausten jälkeen oli jo pohdittava kiivaasti, kannattaako tätä olutta juoda loppuun asti. Palomiehet tekivät kuitenkin sinnikkäästi työnsä loppuun asti ja totesivat: Makuelämys ei houkuttele hankkimaan toista Lasso Zeroa.

Arvio: 1/5

Arvion luotettavuus: Arvio on luotettava. Molemmat testaajat pitivät Lasso Zeron ulosannista, mutta kokivat sen nauttimisen ensisuullisesta asti kovin negatiivisena kokemuksena. 

Palomiehiä kuitenkin ujosti kiinnosti, mitä muut ovat Lasso Zerosta sanoneet. Eräässä olutseuran testissä alkoholiton Lasso Zero sai kovat 3.3/5 pistettä, mutta vastapainoksi eräs bloggaaja ei suostu arvostelemaan Lasso Zeroa, koska sanoo oluen olevan pohjanoteeraus. 



Kommentit