Implosion - enteilevä ulkoasu ja lopulta vaisu (2/5)

 

Alkoholiton Implosion enteilevässä vaatetuksessaan.

To Ol on varsin tuore tanskalainen panimo. Tore Gynther ja Tobias Emil Jensen perustivat sen Kööpenhaminaan vuonna 2020. To Ol - panimon Implosion 0.0 -olut kuvaillaan joissakin lähteissä kevyeksi ja raikkaaksi olueksi, jossa on persikkaisia vivahteita. Sen sanotaan olevan juuri sopivan makean makuinen ja raikkaan humalaisen tuoksuinen.

To Ol -panimon mukaan Tanskassa on sanonta: "Best before, Not bad after", miten käy alkoholittomalle Implosionille? 
Hempeän pinkin, laimean limen ja kirkkaan keltaisen raidoittama tölkki pistää miettimään, kenelle se oikein on suunnattu. Jos tietoa Implosonin tekemän panimon perustamisesta ei olisi, voisi hyvin uskoa, että sitä on myyty tässä kuosissa jo kasariaikaan. 

Olut pakkautuu lasiin sameankeltaisena, jolloin sen pinnalle istahtaa kaunis valkoinen vaahto. Tuoksu on todella kutsuva, hedelmäinen - se tuo mieleen sanan summerlager. Lasissa olut on kaikin puolin haluttava ja kutsuva.

Suussa oluen ensipuraisu on pliisu - kuin vedellä jatkettu ale muttei kuitenkaan vetinen. Juomasta puuttuu olutmaisuus, se on ryhditön ja vailla luonnetta.
Juoma antaa hakea todellista itseään 0,33 litran vetoisen tölkin loppupuolelle asti. Viimemetreillä sivumakuun asettuu ripaus karvautta, joka työntyy aavistuksen myös varsinaiseen makuun.
Implosion ei kunnolla istu testaajien käsitykseen oluesta. Lasiin kaadettuna se on lupaava, mutta lopullinen anti jää vaisuksi, vaikka se kalkkiviivoilla yrittääkin kurkottaa päätään. 


Kasariväreissä kylpevä pytty ja sen sisältö.



Arvio: 2/5

Arvion luotettavuus: Epäilykset oluen tarjonnasta olivat maistelijoilla hyvin samansisältöiset. Arvio on luotettava.





Kommentit