Malmgård Oat Ale - ohuesti katkera, toinenkin kelpaisi (3/5)

Pari Malminkartanon kauraa.

Malminkartano eli Malmgård on Kaarelan kaupunginosan ja peruspiirin osa-alue Helsingissä. Toinen Nollapistenollabissen maistajista joutui kerran odottelemaan alueella sijaitsevaan kauppaan pääsyä sen verran, että käynnissä oleva ryöstö saatiin tehtyä. 

Eddllä kerrottu tarina ei kuitenkaan kuulu Malmgård Oat Ale -oluen maisteluun mitenkään, vaikka ryöstön päättymistä odotellut maistelija hetken luulikin, että Malmgårdin panimo sijaitsee Itä-Uudenmaan sijasta Länsi-Helsingissä. Malmgårdin oluet pannaan siis saman nimisessä kylämiljöössä eikä kaupunkilähiössä.


Hankala alku, lopussa kylläkin kiitos.

Alkoholiton Malmgård Oat Ale tarjoilee ipamaisen ja hyvän tuoksun. Oluen hutera ja tiskivesimäinen vaahto on lyhyt ilo tai ainakin lyhytkestoinen, jos se ei iloa niinkään tuota. Kun vaahto on kuplinut pois, Malmgård Oat Ale näyttää limulta.

Kovin vaatimattoman visuaalisen alun jälkeen oluen maku on miellyttävä. Siinä on ohuesti katkeruutta ja se toimii. Maku on raikas ja tasapainoinen, mutta se voisi olla karvan jäykempi tai tanakampi.

Malmgård Oat Alea voisi juoda helposti toisenkin tölkillisen.

Arvio 3/5

Arvion luotettavuus: Rennossa oluthetkessä ei kuulunut soraääniä. Tätä olutta oltiin juotu aiemminkin. Arviota voidaan pitää luotettavana.

Kommentit