More Brewing - kevyttä meininkiä kaikin puolin (2/5)

Hartwallin More Brewing, suomalainen brändi.

Viktor Hartwall perusti Suomen Helsinkiin ensimmäisen kivennäisvesien tuotantolaitoksen vuonna 1836. Jaffa tuli kehiin 1949 ja "Lonkero" kolme vuotta myöhemmin, kun Helsingin olympialaisiin tarvittiin virallinen kisajuoma.
130 vuotta (1936) perustamisensa jälkeen Hartwall osti Karjala-olutta valmistavan panimon, ja vuonna 1980 Hartwall lisäsi omistuksiaan Lapin Kulta -panimolla. 

Alkoholittomana syntynyt Hartwallin More Brewing -olut on puolestaan nähnyt päivänvalon vuonna 2021. Alkoholiton More Brewing -lager tarjoutuu lasissa kauniin vaaleankeltaisen värinsä kera. Sen pinnalle laskeutuu hyvä, pehmeä, samettinen ja valkoinen vaahto.
Vaisu oluentuoksu tuntuu juuri ja juuri sieraimissa.

Oluen panija kertoo More Brewingissä olevan halutun määrän maltaisuutta, humalan aromia ja hedelmäisyyttä sekä vivahteikkuutta ja tasapainoisuutta.

Palomiesmaistajien mielestä More Brewingin maku jää hieman bliisuksi. Se on kevyttä juotavaa, jossa varsinaista tunnistettavaa makua ei juurikaan ole. Jälkimaku tulee ulos tunkkaisenkarvaana. On vaikea sanoa, onko se positiivinen aistimus vai ei. Ehkä se kuitenkin on positiivinen, koska maussa ei lopulta ole mitään vikaa tai mikään siinä ei haittaa. 





Arvio: 2/5

Arvion luotettavuus:  Molemmat maistelijat pysyivät samalla linjalla ensi tuoksusta viimeiseen tippaan asti. Arviota on pidettävä luotettavana.

 

Kommentit