San Miguel sitruunalla ja ilman (1/5 - 2/5)

San Miguel 0.0 Radlerissa on jämäkkä sitruuna.

Otimme samaan testisettiin espanjalaisveljekset San Miguelilta. Alkoholiton lager ja radler laskettiin laseihin ja katsottiin, miten kastanjetit soivat. Näiden oluiden espanjalaisuudesta huolimatta San Miguel on alunperin kotoisin Filippiinien pääkaupungista, Manilasta, jossa panimo laitettiin pystyyn 1890. San Miguel onkin Filippiinien ja Honkongin myydyin olut.


San Miguel 0.0 -lager, olutta Espanjasta.

Alkoholittomasta San Miguel lagerista kerrotaan interwebissä seuraavasti: kullankeltainen, kevyt, miedosti humaloitu, viljainen ja raikas.

San Miguel tarjoutuukin lasissa hyväntuoksuisena, ja sen väri on komean keltainen. Alkoholiton San Miguel lager on muutenkin visuaalisesti mukiin menevä; vaahto on vaaleaa, hyvää ja säilyvää.

San Miguelin maku tarjoilee hienoisia latteuksia. Laimeahkosta fiiliksestä nousee aavistus karvautta ja raudanmakua. Ne pitävät pintansa jälkimakuun asti. Suurta makuelämystä espanjalaisesta ystävästä ei synny, päinvastoin se jättää melko vetisen tunnelman.


Lageria lasissa.

Arvoi 2/5


Arvion luotettavuus: Tasting-kokemus maistajien kesken oli yhtenäinen. Arviota on pidettävä luotettavana.


Seuraavaksi kävimme San Miguelin alkoholittoman radlerin kimppuun. Con zumo natural de limon, sanovat espanjalaiset, joka kääntyy huonosti epsanjaakin puhuvan palomiehen ymmärryksellä: alkoholiton olut sitruunamehun kanssa. Interwebissä juomaa luonnehditaan seuraavanlaisesti: sitruunankeltainen, kevyt, miedosti humaloitu, maltainen, sitruksinen, kevyen yrttinen ja raikas.


San Miguel Radler -kipakasti sitruunainen.

San Miguel Radler 0.0 tuoksuu vahvasti sitruunalle. Se kerää päällensä hyvän vaalean ja ilmavan vaahdon. Olut myös maistuu sitruunalle, mutta siihen on kuitenkin onnistuttu saamaan myös jonkun verran olutmaisia sivumakuviittauksia. Maku on ennemminkin kirpeähköä sitruunaa kuin olutta, mikä hankaloittaa oluen arviointia. San Miguel Radler voisikin toimia hyvin drinkin osana, mutta on hienoinen riski kaataa sitä olutlasiin.

Arvio 1/5

Arvion luotettavuus: Nollapistenollabissen juomarit olivat yhtä mieltä siitä, että oluen kanssa San Miguelin Radlerilla on kovin vähän tekemistä. Arviota voidaan pitää luotettavana.


Kommentit