Santa Clausthaler - kanelileivos vai mikä? (1/5)

Ovella kolkuttaa alkoton pukki.

Alkoholiton jouluolut, maustettu karpalo- ja kanelijuomalla, kerrotaan Santa Clausthaler -oluesta iskevästi interwebissä. Ja sitähän sieltä pullonsuusta tulee.

Tuoksu ei muistuta bisseä, enemmänkin kanelileivosta.
Väriä ja vaahtoa kelpaa ihailla, ne näyttävät hyviltä, jopa erinomaisilta ja saavat aikaan ajatuksen siitä, että olisiko ”kanelileivoksesta” sittenkin alkoholittomaksi olueksi.

Turha luulo. Maku ei vakuuta millään tasolla. Tulee mieleen kylmä glögi, jota on sotkettu oluen sekaan huonolla menestyksellä. Santa Clausthaleria voisi kuvailla myös hieman gingerbissemäiseksi.
Toki siitä jouluinen fiilis välittyy, mutta itse olut on pilalla. Kumpikaan maistajista ei juonut 0.33-vetoista Santa Clausteria loppuun, vaan vanhat viemärit lauloivat jouluisesti Hoosiannaa kanelintuoksuisin hönkäyksin.

Arvio: 1/5

Arvion luotettavuus: Toinen maistaja olisi aluksi halunnut antaa pyöreän nollan, jonka tinkasi sitten 0.5 pisteeseen. Sitten vertailimme pisteytystä aiemmin pisteyttämiimme oluisiin, jolloin Santa Clausthaler kipusi yllättäen aina yhteen pinnaan asti. Se on tälle olelle erinomainen joululahja.





Kommentit