Pine Trail Pale Ale - takakarvaus ei pelasta (2/5)

 

Pine Trail Pale Ale tyylikkäässä ulsterissaan.

Itä-Englannissa, Suffolkissa sijaitseva Big Drop Brewing -pienpanimo tekee vain alkoholittomia oluita. Panimon perustivat lakimies Rob Fink ja hänen ystävänsä James Kindred, jotka vähensivät läträystään tullessaan perheellisiksi. He olivat kyllästyneet alkoholittomien oluiden silloiseen heikkoon makuun. Siksi Big Dropin tavoitteena onkin valmistaa maailman parhaita alkoholittomia oluita ja se on saanut kansainvälisiä palkintoja. 

Viininlipittäjät kertovat Pine Trail Pale Alen olevan makuaisteja ilahduttava. Tuoksussa on  kuulemma mäntyä, hunajaa kukkasia, mikä kuulostaa olutsedistä vähintäänkin mielenkiintoiselta. Maussa on  sitrushedelmäistä humalaa twistattuna limellä. Tämän arvion lisäksi juomassa on tyylikkyyttä, rapsakkuutta ja sen karvaus säilyy loppuun asti. Mutta annetaan sana myös oluesta pitäville palomiehille ja kuulaan, mitä mieltä on Nollapistenollabisse.


Big Drop Brewing - alkoholittomien asialla.



Pine Trail Pale Ale on ulkoiselta olemukseltaan hento ja siiderimäinen. Myös vaahto on hento ja se häviää nopeasti.

Kun tölkin avaa, vaahto tuppautuu heti ulos kolostaan ja kutsuu haistamaan itseään. Tuoksu on hyvä ja raikas.

Maussa on ihmeellinen, selittämätön sivumaku, joka muistuttaa hieman jotakin hedelmää. Maun loppuvaiheilla Pine Trail Pale Ale tarjoilee jossain määrin karvautta ikäänkuin takakarvaushenkisesti.


Kevyehkö tarjonta.


Kokonaisuutena olut todella vaisu. Tulee enemmän mieleen jäykkä oluella maustettu kivennäisvesi kuin olut. Pine Trail Pale Ale toimii hyvin janojuomana, oluena ei niinkään. Tuote on saanut tyylipalkinnonkin, mutta Nollapistenollabissen mielestä sen on täytynyt tulla pakkauksesta.


Leimalla varustettua tavaraa.

Arvio 2/5


Arvion luotettavuus: Molemmat maistelijat pitivät olutta vaisuna. Arvio on luotettava.


Töttöröllä on jämäkkä katto.


Kommentit