Pistonhead Kustom Lager - lopulta yllättävänkin hyvä (2.5/5)

Miten käy Ruotsin suosikille?

Ruotsalaisten suosikkijuoma, Pistonhead Kustom Lager (0.0) tuli hyvin varusteltuihin alkoholittomiin oluthyllyihin syksyllä 2022. Interwebin syövereissä Pistonheadia kuvailtiin ulkoisesti muun muassa kirkkaaksi, tummaksi ja meripihkaiseksi, jossa on omenainen tuoksu. Sen mausta on joku löytänyt sellaisiakin ulottuvuuksia kuin pekaanipähkinäinen ja mäntymäinen. Vähän metallinenkin muttei vetinen. Mutta mitä sano Nollapistenollabisse?

Komea tarjoilu!

Alkoholiton Pistonhead Kustom Lager tuoksuu erittäin voimakkaasti oluelle. Odotukset kohoavat. Väriltään "Mäntäpää" tarjoutuu tummapiirteisenä, läpikuultavana ja mukavan vaahdon kera.

Pistonhead Kustom Lager 0.0 maistuu heti aluksi vetiseltä ja vaikuttaa jo, että oluen potku on jäänyt etikettiin. Bisse kuitenkin parantaa kuin sika juoksuaan ja kuin ihmeen kaupalla maku alkaa loppua kohti toimia. Suussa ”Mäntäpää” tarjoilee jopa tiukan sisäkarvauksen, joka ei kuitenkaan maistu parhaalla mahdollisella tavalla tai ei välttämättä kaikilla vivahteillaan edes hyvällä tavalla. Lopulta oluen vääntö ja kokonaiskulku on yllättävänkin hyvä - ainakin ruotsalaiseksi bisseksi.

Brutaalia meininkiä.

Arvio: 2.5/5

Arvion luotettavuus: Arvio on luotettava, se tuli kuin yhdestä suusta.


Kannattaa kokeilla.


Kommentit