Coconut Grove Juicy Pale Ale - kaurapuuroa vai mitä? (2/5)

Coconut Grove Juicy Pale Ale.

Coconut Grove Juicy pale Ale -oluen väitettyjen samettisten kookoksen ja vaniljan aromien väitetään tekevän Keherwiederin panimon tuotteesta erityisen herkun. Sen myös todetaan pehmeistä aromeistaan huolimatta olevan raikas ja kirpeä. On pakko sanoa, että kuvaus ei lupaa hyvää. Sitä ei myöskään tee Nollapistenollabissen uskollisen lukijan ja oluen lahjoittajan saatteena antama oma arvio, jonka mukaan olut maistuu ihan kaurapuurolle. No kaurapuuro voi olla pehmeän makuinen mutta harvemmin raikas ellei se ole todella kylmää.

Olutta se on.

Ulkonäöksellisesti tämä olut menee ipalaariin. Vaahto toimii, on jopa hyvä mutta tuoksuefektit Coconut Grovessa jäävät saamatta. Maussa ei vieraile kookos, vaikka nimessä se todetaan. Tämä on Nollapistenollabissen mielestä pelkästään positiivista. Yleensä maku on väljähtäneen oloinen ohuella karvaustwistillä. Jälkimaku työntyy makunystyröihin tunkkaisena. Kokonaisuus on pliisu mutta vaikka se on väljähtäneen oloinen, niin se ei ole vetinen. Juoma saattaisi sopia lämpimän kesäpäivän ratoksi, mutta liikaa ei kannata jäädä maistelemaan tai etikettiä tarkastelemaan. Mieluummin tämä kuin pinacolada. Odotukset olivat paljon pahemmat.

Arvio: 2/5

Arvion luotettavuus: Pomminvarmaa ja tasaista tekemistä testipenkin ääressä. Ei kädenvääntöä, sanallistakaan. Arvioon voi luottaa.

Kehrwieder panimosta päivää.



Kommentit