Piston head flat tire 0,5% - hyvä hinta-laatu -suhde (2.5/5)

Mäntäpäät rinnakkain.

Alkoholiton Pistonhead Flat Tire on lagertyylinen ja hieman karvas olut. Hattunaan sillä on hieno valkea vaahto, joka on kevyt, kermavaahtomainen. Väriltään Pistonhead Flat Tire on siiderimäisen kirkas.

Makuun pukkaa vetisyyttä ja se jää hieman vaisuksi. Mausta tulvahtaa esiin väljähtynyt karvaus mutta siten, että siinä on ripaus hyvääkin. Siinä on sellaista meininkiä, mikä on saanut ostamaan tuotteen jo pariin, kolmeen otteeseen, toki ostopäätöksiin on vaikuttanut myös varsin sopivaa hinta. 

Janojuomana Pistonhead Flat Tire toimii hienosti, mutta lagereiden kastissa se istahtaa puolivälin tienoille. On pakko sanoa, että vaikka maku on vaisu, niin eipä siinä mikään myöskään häiritse. Ruotsalaiset ovat päräyttäneet maailmaan varsin hyvällä hinta-laatu -suhteella olevan tuotteen.



Arvio 2,5/5

Arvion luotettavuus: Molemmat maistelusuut napsuivat samaan tahtiin. Yksimielinen päätös. Arvio on luotettava. Todetaan kuitenkin, että vaikka pisteet ovat samat kuin veljellään "Kustom lagerilla", on tämä olut karvan verran parempi.



Kommentit