Funky Fluid Free Gelato Berries & Cream Ice Cream Sour - nimihirmu on hirmu myös lasissa (-/5)

Italialaisesta jäätelöstä inspiraationsa repinyt
Flunky Fluit Free Gelato Berries &
Cream Ice Cream Sour

Funky Fluid Free Gelato Berries & Cream Ice Cream Sour -oluella hirveä nimi ja puolilitrainen pakkaus. Pahentaako nimi miehen vai kaivaako tuote pakkauskoollansa verta nenästään? Tuote tuntuu keräävän yllensä kaikki pahaenteiset merkit, sillä kuvauksessa jäätelösourin kerrotaan saaneen inspiraationsa italialaisesta jäätelöstä, joka tunnetusti on hyvää mutta oluen kanssa sitä on kuitenkaan vaikea kuvitella. Joko jäätelö tai bisse mutta ei molempia tai ainakaan sekaisin. Eikä siinä vielä kaikki, vaan jäätelösouroluen maussa kerrotaan olevan vadelmaa, mustaherukkaa, vaahtokarkkia, vaniljaa ja laktoosia.

Vittu mikä kattaus, jos ihan suoraan sanotaan. Tästä suosta jos bisse onkii itsensä edes kuiville, se on melkoinen Taika Jim!

Olut kaatuu lasiin tuoreen tai vähän käyneen sekamehun näköisenä ilmestyksenä. Näky on kauhean ja pelottavan sekainen. Vahtoa ei ole, korkeintaan kuplia lasin reunalla. Tuoksu tuo mieleen esanssisen sorbetin. 


Se on ihan Matti -Mehukatti!

Maku on karmea. Tai ei sittenkään, jos tämä olisikin tarjolla hotelliaamupalalla vaihtoehtona appelsiinituoremehulle tai jos sen sekaan illan tullen pudotettaisiin 10 cl -vetoinen kossunappi. Jäätelöoluen maku on siitä mielenkiintoinen, että se ei maistu ollenkaan oluelle eikä jäätelölle. 

Tämä ei ole olutta. Juoma ei Nollapistenollabissen mielestä täytä näkö-, tuoksu- eikä makuaistimukseltaan millään tavalla oluen kriteerejä. Siten olut jää kokonaan arvostelematta ja se saa arvosanaksi viivan, jota ei pidä sotkea miinukseen. Emme myöskään osaa sanoa, voiko tämän tuotteen laskea vahvistavan puolenlitrankirousta, jos sitä ei tunnisteta olueksi. Eihän tuoremehukaan sitä vahvista.

Arvio: -/5

Arvion luotettavuus: Sekamehu sekamehuna ja olut oluena.

Nollapistenollabisse kiittää näytteestä uskollista lukijaa. Free Gelato Berries & Cream Ice Cream Sour oli tertutettu samaan nelipakkaukseen Funky Fluid Point five-oluen kanssa.

Kommentit