Funky Fluid Point five Hazy IPA - ranking ei kerro kaikkea (1.5/5)

Puolalaisen Flunky Fluid Point Five -oluen 
huhutaan olevan maailman kärkikastia
alkoholoittomien oluiden joukossa.

Jonkun lähteen mukaan maailman parhaimpien alkoholittomien oluiden joukkoon rankattu puolalainen Funky Fluid Point Five -olut osoittautui Nollapistenollabissen käsittelyssä tavalliseksi kuolevaiseksi. Funky Fluid on muuten tölkitetty puolen litran pakkaukseen - lankeaako sen ylle puolenlitrankirous

Olut on kuuleman mukaan reilulla humalamäärällä tuplakuivahumaloitu, mutta miltä se maistui samassa lasissa reilun 70 muun tarjoilun kanssa?


Komea on valkoinen muhkurahattu
ja ilmestys muutenkin


Väri on hieno, ipamainen. Siihen tekeytyy helmenvalkea, pehmeä vaahto. Tuoksu on tuotteeseen sopiva ipamainen mutta oudolla twistillä. Maussa tarjoutuu vetisyys mutta toki sitä ipaakin. Jälkimaku on jotain ihan uutta, se puskee tunkkaisena ja kevyenmakeana. Maku on outo vähemmän hyvällä tavalla ja se jää hieman piippuun. Kyllä ei lähde. Ja kirottu on tämäkin puolikastölkki.

Arvio: 1.5/5

Arvion luotettavuus: Kahdet sormet isolla kirjalla. Kannattaa luottaa.

Nollapistenollabisse kiittää näytteestä uskollista lukijaa. Point five -bisse oli tertutettu samaan nelipakkaukseen Funky Fluid Free Gelato Berries & Cream Ice Cream Sour -oluen kanssa.



Kommentit