Crisp lager: Janontappaja - muuten ehkä liiankin helppo (3.5/5)

 



Kansallisrunoilijamme nimikkopäivänä (2022) tortun painikkeeksi valittiin Crisp lager 0.0 -olut. Tölkit sihahtivat auki riuskan jumpan jälkeen. Näin siinä sitten kävi:

Crisp lager esittäytyi maultaan raikkaana ja puhtaana, mutta ollen jollain tasolla kuitenkin vähän valju. Suutuntumasta puuttuivat ryhti ja oluelle tyypillinen kitkeryys.

Crisp lager on silti suunmukainen ja pehmeä tuttavuus, joka jäljittelee mainiosti alkohollisia sisaruksiaan.

Crisp lager laskeutuu sujuvasti tölkillisinä annoksina, mutta kahden tai sitä useamman tölkin annos peräjälkeen ilman reilua janoa saattaisi tuntua jo hieman tekemiseltä. Seurustelujuomana Crisp lager toimii helppoutensa takia mukavasti, mutta jutun aihetta siitä ei välttämättä synny.

Jos ruokajuomavalinta on alkoholiton olut, voidaan Crisp lageria jopa suositella. Helppo ja (varsinkin ikäviltä sivumauiltaan) yllätyksetön olut toimii varmasti.

Samoin janojuomana Crisp pelaa kuin junan vessa. Onhan se sentään Suomen olympiajoukkueen virallinen partneri Pekingissä 2022.

Arvio: 3,5/5

Arvion luotettavuus: Tasting-sessioon sisältyi pieni kauneusvirhe. Oluet nimittäin nautittiin suoraan tölkin suusta. Merkittävän virhepotentiaalin takia  maistajat päättivät hankkia olutlasit seuraavia makuelämyksiä varten. Tämän epäkohdan takia Crisp lager avattanee NollaPisteNollaBissessä vielä uudelleen.


Tutustu tästä Crisp-tuoteperheen muiden jäsenten edesottamuksiin Nolapistenollabisse-blogissa.

Crisp Hoppy Lager - aavistus karvautta (3/5)
Crisp IPAn takatuuppari riittää kevyeen tarjoiluun (3,5/5)
Crisp vehnäolut - vaisuja viljoja (2.5/5)
Crisp tumma lager on hyvä tumma lager   (3/5)

Kommentit