Crisp Hoppy Lager - aavistus karvautta (3/5)

 

Crisp Hoppy Lager  - tölkki täynnä odotuksia.

Aiempi huikea kokemus alkoholittomasta Hoppy Lager -oluesta sai Nollapistenollabissen tarttumaan nopeasti uudelleen saman tyypin olueen. Nyt lasiin kaatui Crisp Hoppy Lager, alkoholittomana tietenkin. Ja sehän on selvä muutenkin, kun Crispistä on kyse. 

Olut kaatui lasiin hienosti. Väri oli upea ja vaahto oli kuohkea sekä pitkäkestoinen. Tuoksu oli vaisuhko, vaikka orastava karvaus sieltä sieraimeen tarttuikin. Bisse tuoksui bisseltä, mutta laimeasti. 

Aloimme maistella ennakkoluulottomasti tuotetta, saimme tehdä sen sankan vaahtopatjan läpi. Maku oli hyvä ja olutmainen ja juomassa oli pientä katkeruuttakin, mutta aiemmin maistamamme Hoppy Lager oli kuitenkin asettanut Crispille riman liian korkealle. Juoma yritti työntää katkeruutta ulos, mutta siinä täysin onnistumatta. Karvaaus jäi ikään kuin piippuun ja hälveni nopeahkosti suusta. Jäljelle jäi vetinen tunnelma, joka oli omiaan jättämään oluen ryhdin vajaaksi. Janojuomana alkoholiton Crisp Hoppy lager -bisse toimii kuitenkin erinomaisesti ja molempien testaajien lasit olivat tyhjät alta aika yksikön. Emme jääneet erityisemmin kaipaamaan toista lasillista, vaikka sellainen olisi suit-sait sisuskaluihin liuennutkin.


Kouraan sopiva Crisp Hoppy Lager.


Arvio: 3/5

Arvion luotettavuus: Arvio saattaa vaikuttaa maisteluhistoriaa tarkastellen linjattomalta, mutta itse pisteytyksessä ei soraääniä kuulunut. Molemmat arviointityökalut olivat Crisp Hoppy Lagerin ansaitsemasta pisteytyksestä täysin samaa mieltä. Se sai arviossa kuitenkin vähemmän pisteitä kuin Crispin Lager, vaikka näin jälkikäteen mietittynä Hoppy Lager asettuu suuhun selvästi mukavammin kuin Lager ilman Hoppya. Crispin Lager taisikin olla ensimmäinen maistamamme alkoholiton olut, joten taisimme kohdella sitä hieman silkkihansikkain.


Tutustu tästä Crisp-tuoteperheen muiden jäsenten edesottamuksiin Nolapistenollabisse-blogissa.

Crisp lager: Janontappaja  - muuten ehkä liiankin helppo (3.5/5)
Crisp IPAn takatuuppari riittää kevyeen tarjoiluun (3,5/5)
Crisp vehnäolut - vaisuja viljoja (2.5/5)
Crisp tumma lager on hyvä tumma lager   (3/5)




Kommentit